VIP ENTERTAINMENT SERVICES

WHERE EVERY CUSTOMER IS A V.I.P. !!

ARTIST & DJ AGENCY

U gaat een feest organiseren en wilt er zeker van zijn dat u ook kwaliteit krijgt voor uw geld. U wilt op uw feest een discjockey die precies de sfeer creëert die u wenst. Een discjockey die niet of juist wel actief bezig is met uw gasten, die weet welke muziek het meest gewaardeerd wordt. Kortom een feest waar uw gasten nog lang over napraten.

VIP DJ TEAM

Ons eigen team bestaat uit minimaal 10 ervaren, allround en klantgerichte discjockeys. Een dj-team biedt alle klanten een aantal voordelen ten opzichte van een bedrijf dat maar over slechts 1 of 2 discjockey(s) beschikt. Uiteraard kunt u vooraf uw muziekwensen en voorkeur aangeven, zodat wij er ook voor kunnen zorgen dat uit het team de juiste discjockey aan uw feest wordt toegewezen. U boekt bij ons een ervaren, allround discjockey al vanaf € 200,00 (excl. btw) voor 4 uur show (extra uren uiteraard mogelijk). Wenst u een discjockey met apparatuur? Klik dan HIER om naar ons aanbod Drive-in Shows inclusief discjockeys te gaan.

Offerte aanvragen of meteen een boeking plaatsen? Klik HIER.


VIPTRACKS ARTISTS & DJ'S

Wij beschikken ook over een eigen platenlabel (VIPTRACKS RELEASES) en verzorgen ook voor een aantal van onze artiesten, dj's en producers de boekingen. Deze zijn dus meestal gespecialiseerd in een of meerdere muziekstijlen en zeer geschikt voor optredens bij (dance)events en festivals. Meer informatie over de VIPTRACKS DJ'S en hoe u deze kunt boeken? Klik HIER.