VIP ENTERTAINMENT SERVICES

WHERE EVERY CUSTOMER IS A V.I.P. !!

DJ'S & DRIVE-IN SHOWS

U gaat een feest of evenement organiseren en wilt er zeker van zijn dat u ook kwaliteit krijgt voor uw geld. U wilt op uw feest een discjockey die precies de sfeer creëert die u wenst. Een discjockey die niet of juist wel actief bezig is met uw gasten, die weet welke muziek het meest gewaardeerd wordt. Kortom een feest waar uw gasten nog lang over napraten.

Wij beschikken over een aantal ervaren, allround en klantgerichte discjockeys. Een dj-team biedt alle klanten een aantal voordelen ten opzichte van een bedrijf dat maar over slechts 1 of 2 discjockey(s) beschikt. Uiteraard kunt u vooraf uw muziekwensen en voorkeur aangeven, zodat wij er ook voor kunnen zorgen dat uit het team de juiste discjockey aan uw feest wordt toegewezen. U boekt bij ons een ervaren, allround discjockey, zonder apparatuur, al vanaf € 200,00. of wenst u een discjockey met apparatuur (drive-in show) dan kunt u deze boeken vanaf € 400,00 (tarieven excl. btw en reis- & transportkosten voor 4 uur show).

Offerte aanvragen of meteen een boeking plaatsen? Klik HIER.

VIPTRACKS ARTISTS & DJ'S

Wij beschikken ook over een eigen platenlabel (VIPTRACKS RELEASES) en verzorgen ook voor een aantal van onze artiesten, dj's en producers de boekingen. Deze zijn dus meestal gespecialiseerd in een of meerdere muziekstijlen en zeer geschikt voor optredens bij (dance)events en festivals. Meer informatie over de VIPTRACKS DJ'S en hoe u deze kunt boeken? Klik HIER.