VIP ENTERTAINMENT SERVICES
WHERE EVERY CUSTOMER IS A V.I.P. !!

VIP EVENT- & PARTYMANAGEMENT

U gaat een feest organiseren: een bedrijfsfeest of als particulier misschien wel een grote bruiloft, jubileum of verjaardag. Maar u wilt er zelf liefst niet te veel tijd aan besteden en tijdens het feest ook uw aandacht op de aanwezige gasten kunnen richten.

Samen met u maken wij een draaiboek en u bepaalt welke onderdelen van het feest wij moeten regelen. Dus niet alleen de muziekverzorging maar ook bijvoorbeeld artiesten, beveiliging, catering, decor, drukwerk en/of meubilair. Alles is mogelijk. Neem daarom gerust contact met ons op en wij maken een afspraak om alles te bespreken.   


VIP WEDDING SERVICES

U, of iemand in uw omgeving, gaat trouwen? Daarvoor hebben we onze speciale VIP Wedding Services. Daarbij krijgt u zonder meer een uitgebreider intakegesprek, korting op de uren dat wij achtergrondmuziek moeten draaien (tijdens buffet, diner en/of receptie) en nog veel meer. Ook is het mogelijk om een van onze professionele partymanagers boeken welke het bruidspaar de hele dag of avond ter beschikking staat en ook adviserend kan optreden. Meer informatie op aanvraag verkrijgbaar.


VIP TREATMENT PACKAGE

Veel mensen associëren een V.I.P. met iemand die omgeven is met veel glitter en glamour. Ook u kunt een V.I.P. feest organiseren! Maak dan gebruik van onze unieke VIP Treatment Packages. Afhankelijk van uw budget zorgen wij voor een passend decor (en V.I.P. aanverwante artikelen, gadgets en nog veel meer) zodat uw gasten zich een echt V.I.P. voelen. Meer informatie op aanvraag verkrijgbaar.


Meer informatie over ons Event- & Partymanagement, VIP Wedding Services en/of het VIP Treatment Package? U kunt ons bereiken, tijdens kantooruren, via 06-26551800 of stuur een bericht via het contactformulier (klik HIER).